Fantasy Brand House

Welkom bij Phanine, Fantasy Brand House.

Vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding als unieke collecties: bij Phanine draait alles om fantasie en bijzondere ontwerpen. Wij laten ons leiden door de oneindige inspiratie die wij krijgen uit het op originele wijze combineren van materialen en kleuren. Ridders, prinsessen, cowboys en –girls weten dat hun dromen tot leven komen met onze verkleedkleding!

Bijzonder design

Bij ons vind je nog een stuk ouderwets vakmanschap. Met een klein en enthousiast team ontwerpen wij, vanuit Nederland, de vrolijke designs en bijzondere details die zo kenmerkend zijn voor al onze producten.

De fleurige en kleurige collecties van onze twee merken SOUZA!® en ROSE & ROMEO® worden elk seizoen aangevuld met nieuwe productgroepen. In meer dan 40 landen wereldwijd verrijken wij dagelijks de fantasiewereld van kinderen!

Naast onze eigen merken, produceren wij al veel jaren exclusieve private label artikelen voor grote pretparken, winkelketens en musea.

Beste kwaliteit

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Wij zijn ook trots op het feit dat we deze hoge kwaliteit leveren voor de beste prijs. Dat kunnen wij doen dankzij onze jarenlange nauwe samenwerking met betrouwbare partners in Azië.

Ons internationaal distributienetwerk bestaat uit door ons zorgvuldig geselecteerde agenten en distributeurs.

Meer inspiratie vind je op www.souzaforkids.com en www.roseandromeo.com.

Wij brengen vrolijkheid en kleur in de wereld van kinderen!