Over ons

Welkom bij Phanine, Fantasy Brand House

Wij ontwikkelen en produceren unieke collecties vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding.

De creatieve combinatie van materialen en kleuren leiden tot bijzondere ontwerpen. Met onze producten, gemaakt met veel inspiratie en fantasie, toveren we een glimlach op ieder gezicht.

Met een klein en enthousiast team werken we, vanuit Nederland, aan onze focus op de ontwikkeling van de vrolijke designs in een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De fleurige en kleurige collecties van onze twee merken SOUZA!® en ROSE & ROMEO®, breiden ieder seizoen weer uit met nieuwe productgroepen, en worden verkocht in meer dan 40 landen over de gehele wereld.

In eerste instantie bekend geworden door deze twee merken, ontwikkelen en produceren wij momenteel ook private label artikelen voor bekende winkelketens, pretparken, musea etc.

De producties van onze ontwerpen vinden plaats bij onze internationale partners, met wie wij jarenlange samenwerkingen hebben.

We bezitten een internationaal distributie netwerk van agenten en distributeurs. Tevens zijn wij aanwezig op alle grote vakbeurzen in Europa, zie hiervoor de agenda.

Alle leveringen aan onze klanten vinden plaats vanuit ons magazijn in Sint Oedenrode.

Voor meer inspiratie zie: www.souzaforkids.com.

Zo brengen wij vrolijkheid en kleur in de wereld van kinderen!